Starity

Channing Tatum írja a Magic Mike második részét

2014. február 11. 15:03   |   Szerző: idone

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Íróként, rendezőként és szereplőként is visszatérne a mozikba Channing Tatum a Magic Mike második részében. A hírek szerint Channing most több munkát szeretne a filmbe beleadni.

hirdetés
Channing Tatum írja a Magic Mike második részét

Channing Tatum már neki is látott megírni a Magic Mike második részének forgatókönyvét, amit a saját múltbeli tapasztalatai által visz papírra. Az írásba a hírek szerint kollégája, Matthew McConaughey is belesegít.

A színész még egy képet is feltöltött az Instagram-profiljára, amin látszik, hogy töri magát a történet megformálásán. A kép alá a színész a következő szöveget fűzte – „Kivel is kezdeném el a forgatókönyvet, mint régi barátommal, Dallasszal.”

Channing nemcsak íróként szeretne részt venni a második rész elkészítésében, hanem bevállalná a rendező posztját, és persze visszatérne Magic Mike szerepébe. Azt még nem tudni, hogy kollégái – Olivia Munn, Alex Pettyfer, Matthew McCounaughey és Joe Manganiello – visszatérnek-e a filmbe.


Fotó: Instagram

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek