Starity

Fergie szerint Josh Duhamel az év apukája

2014. február 11. 16:04   |   Szerző: idone

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Fergie elmondta, hogy Josh Duhamelt tartja az év apukájának, mivel sokat segít neki a nevelésben és nagyon törődik fiával.

hirdetés
Fergie szerint Josh Duhamel az év apukája

Fergie az „Év apukája díjat férjének, Josh Duhamelnek adná azért, amit érte és a fiukért tesz. Az énekesnő elmondta, hogy Josh sokat segít neki, és hogy nagyon figyelmes, de nemcsak a színész, hanem az énekesnő és Josh családja is szívesen vigyáz a kis Axlre, mikor szüleiknek dolguk van.

Mikor Fergie-t megkérdezték, hogy segítőkész apa-e, az énekesnő a következőket válaszolta: „Ő az év apukája, a tökéletes partner egy ötéves gyermek mellé – áradozott az énekesnő, aki valósággal repdes az örömtől, hogy végre anya lehetett és annyi időt tölt, fiával amennyit csak tud.

Az Extra műsor interjúján az énekesnő a következőket mondta: „A legjobb dolog abban, hogy anya vagyok, az az, hogy sok időt tölthetek a fiammal. Olyan szavakra tanítom, mint az orr, és a tánc, persze az apja sem hagyja magát, próbálja neki megtanítani a labda szót.

Arra a kérdésre, hogy mikor tér vissza a zenei karrierjéhez, a következőt felelte: „Ki mondta, hogy már nem tettem meg?” A hírek szerint tehát új albuma idén kerül majd a boltok polcaira, vagy legalábbis új dalokra mindenképpen számíthatunk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek