Starity

Így készül az előadásokra Vágó Zsuzsi

2014. február 11. 18:06   |   Szerző: Kelly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az idei Women of the Year egyik jelöltje a Legjobb színésznő kategóriában Vágó Zsuzsi, a Budapesti Operettszínház művésznője!

hirdetés
Így készül az előadásokra Vágó Zsuzsi
Fotó: Kirschner Anna

Vágó Zsuzsi miskolci születésű színésznő, aki miután a Színház- és Filmművészeti Egyetemre többszöri próbálkozás után sem nyert felvételt, 2004-ben elvégezte a Pesti Broadway Stúdiót, ahol musicalszínész képesítést kapott. Egyenes út vezetett az Operettszínház színpadára, ahol már 10 éve főszerepek követik egymást. A színházba járó közönségnek már bebizonyította, hogy van keresnivalója a szakmában, a Glamour Women of the Year-díjátadón sem véletlenül lett jelölve, a közönség szavazta meg.

A Glamour Online munkatársai elkísérték Zsuzsit a színházba, a Rebecca – A Manderley-ház asszonya előadásra. A musical a színház egyik legsikeresebb darabja, Zsuzsi pedig beavatta őket az előkészületekbe, képekkel illusztrálták a színésznő mondandóját, melyeket meg is osztottak az olvasókkal.

„Előadás előtt általában két órával már bent vagyok a színházban. Mivel a hajam elkészítése időigényes, ahogy megérkezem, rögtön kezelésbe is vesz a fodrászom. A meleg csavarók felhelyezése után kezdődhet a sminkelés. Semmit nem bízok a véletlenre, míg a meleg csavarók benne vannak a hajamban, átnézem még egyszer a szövegkönyvet. A smink elkészítése és a mikroport felhelyezése után már csak a frizurám feltűzése van hátra. A jelmez felvétele általában mindig kétemberes feladat. Még egy kis szájfény, egy kis igazítás, és indulhat is az előadás!”


(Az utolsó simítások, mielőtt a színpadra lépne) Fotó: Glamour

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek