Starity

Harry Styles: „Nagyobbak vagyunk, mint a Beatles”

2014. február 12. 15:03   |   Szerző: TheDanush

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Harry szerint zenekara nagyobb hírnévnek örvend, mint akkoriban a Beatles.

hirdetés
Harry Styles: „Nagyobbak vagyunk, mint a Beatles”

A One Direction szívtiprója a héten különös kijelentéssel borzolta fel a kedélyeket: a 20 éves énekes szerint az együttese örvend akkora sikernek, mint anno fénykorában a Beatles, sőt, talán még nagyobbnak is.

„Egyszer megnéztük azt a filmet, ahol a Beatles Amerikába megy. És, hogy őszinte legyek, szerintem mi is ugyanazt éltük át. Ahogy várták őket (Beatles tagjait) a repülőtéren a lányok, őrület volt. Velünk is pont ez történt – csak velük 50 évvel ezelőtt” – vázolta fel a két együttes közt a hasonlóságot Harry.

Persze azt is kihangsúlyozta az énekes, hogy zeneileg a nyomukba se érhetnek a legendás együttesnek, és megmagyarázta, hogy pontosan mire is gondolt:

„Nem arra gondolunk, hogy zeneileg ugyanazon a szinten vagyunk. Azért ennyire mi sem vagyunk ostobák. De a hírnevünk talán nagyobb, mint nekik, viszont zeneileg tényleg nem tartunk ott, ahol ők.”

Harry kijelentését tények is alátámasztják: a 2013-as év legnépszerűbb művészeinek titulálták őket a CD-eladások és zeneletöltések alapján.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek