Starity

Ők lesznek az új Tarzan-film főszereplői

2014. február 12. 13:01   |   Szerző: MTI

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Warner Bros. kedden jelentette be, hogy megkezdődtek az új Tarzan-film előkészületei.

hirdetés
Ők lesznek az új Tarzan-film főszereplői

Alexander Skarsgard kapta a dzsungelben felnövő, majd a civilizációba visszatérő Tarzan szerepét, a további szereposztásban pedig Christoph Waltz (Epic, Django elszabadul) mellett Samuel L. Jackson is helyet kapott. Margot Robbie, aki legutóbb A Wall Street farkasában tűnt fel, Tarzan szerelmét, Jane-t alakítja majd.

Az utolsó négy Harry Potter-filmet rendező David Yates a producer Jerry Weintraubbal együtt rendkívül látványos, a rendelkezésre álló technikai lehetőségeket kihasználó mozit ígért – írta a The Wrap hollywoodi filmes portál.

„Tarzan több mint egy évszázada örök, talányos figura mind az irodalomban, mind a filmen. A két világ között őrlődő férfi kalandjai a fiatal és az idősebb közönség érdeklődését is megragadták, örömmel mutatjuk be ismét egy új generációnak a filmvásznon” – fogalmazott Sue Kroll, a Warner marketing és nemzetközi forgalmazási elnöke.

A Tarzan-film 2016. július 1-jén debütál az észak-amerikai mozikban.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek