Starity

Hét sztori, amiről lemaradhattál

2014. február 12. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Durván beszóltak Biebernek, realityshow készülhet a One Directionről, és Owen Wilson elárulta, kisfia milyen nevet kapott. Lássuk, mi történt a sztárvilágban!

hirdetés
Hét sztori, amiről lemaradhattál

Hugh Jackman lesz a Tony Awards műsorvezetője

Idén június nyolcadikán kerül majd megrendezésre New York Cityben a Tony díjátadó gála, ezúttal 68. alkalommal. A CBS Entertainment élőben fogja közvetíteni az eseményeket, a Farkas sztárjával a fedélzeten.

Hugh 2003 és 2005 között vezényelte a gálát, amely a Broadway nagyjait díjazza. Ő maga egyébként 2004-ben kapott Tony-díjat a The Boy from Ozban nyújtott alakításáért.

*

Owen Wilson elnevezte kisfiát

A Midnight in Paris sztárja – akinek már van egy hároméves fia, Robert Ford előző kapcsolatából Jade Duell-lel – elnevezte második gyermekét is, aki január harmincadikán született a Cedars-Sinai központban, Los Angelesben. A kissrác a Finn Lindqvist Wilson nevet kapta!

*

Sharon Osbourne beszólt Justin Biebernek

„[Ha én menedzselném], kórházban szednék ki belőle a lábam, úgy s*ggbe rúgnám. És miután ez megtörténne, utána minden csakis a zenéről szólna. Ha jó zenét csinálsz, mindent elfogadok, nem fogok ítélkezni. Szerintem nem készít olyan zenét, ami kiállná az idő próbáját.”

Sharon – aki számos zenészt menedzselt már, köztük férjét, Ozzy Osbourne-t – azt állítja, addig tartaná stúdióba zárva Biebert, ameddig elő nem rukkolna egy igazán jó albummal.

*

Selena Gomez köszönetet mondott rajongóinak

A 21 éves énekesnő, aki januárban csekkolt be a rehabra, köszönetet mondott rajongóinak, akik támogatják és inspirálják.

„Minden tőlem telhetőt megtettem, köszönöm a megtörhetetlen, kitartó szeretetet és a cyberöleléseket. Inspiráltok engem” – írta egy Instagram-posztjában.

*

Valóságshow-t indít a One Direction?

Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles és Louis Tomlinson nemrég esetleges realityshow-juk jövőjéről beszélgettek Simon Cowell-lel.

Az X Factor atyja a Female Firstnek számolt be a tervekről először: „Szerintem valami már készül, egy lehetséges tévéműsor... Az elkövetkezendő hetekben beszélni fogunk erről a srácokkal, mert mindig roppant elfoglaltak.”

*

Rövidre váltott Taylor Swift

A countryénekesnő az Instagramon mutatta be legújabb frizuráját, feltöltött ugyanis egy képet, amin az egyik legjobb barátnőjével, Ellie Gouldinggal pózol. A sztárok egyébként nemrégiben előadták élőben a Burnt, és az is valószínű, hogy Swift legújabb albumán helyet kap egy Ellie-vel közös duett is.

*

Louis Tomlinsonnak kistesói születtek

Édesanyja két egészséges babának, egy fiúnak és egy lánynak adott életet február 12-én, az Ernest Rupert Atholl Deakin és a Doris Poppet Deakin nevet kapták. A Sugarscape infói szerint Louis nem is lehetne boldogabb!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek