Starity

Demi Lovato megkezdte új albuma munkálatait

2014. február 12. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Vasárnap kezdődött meg Demi Lovato turnéja, de az énekesnőt ez sem gátolja meg abban, hogy ötödik albumán dolgozzon.

hirdetés
Demi Lovato megkezdte új albuma munkálatait

Az X Factor egykori mentora azt ígérte rajongóinak, hogy az idei évet teljes mértékben a turnézásnak és a zenének szenteli, így ezen ígéretéhez hűen tartja is magát. Tavaly májusban jelent meg az énekesnő legutóbbi korongja, de máris elkezdte következő albumára írni a dalokat.

„Már elkezdtem az új lemezem felvételeit, és úgy tervezem, hogy a turné alatt is folytatom. A hangzás tartalmazza azokat a dolgokat, amiket átéltem, és mindent, amivé válni akarok. Előadóként még sosem voltam ennyire biztos magamban, és nem csak a személyes dolgokra gondolok, hanem pontosan tudom, hogy milyennek szeretném a zeném hangzásvilágát, és mi az, amit ki tudok hozni magamból. Ez az album lehetőséget ad arra, hogy végre megmutassam az embereknek, hogy mire vagyok képes – mesélte az MTV riporterének.

Emellett a rajongók legnagyobb örömére vasárnap este kezdetét vette Lovato Neon Lights névre hallgató turnéja is. Még csupán két helyszínt tudhat maga mögött, de már ígyis jó pár meglepetéssel szolgált a jegyet váltó emberek számára. Vancouverben és San Joséban is közel 20.000 ember üvöltötte végig legnagyobb slágereit, a Heart Attacken át, egészen a Skyscraperig, ám emellett olyan dalokat is előadott, amit eddig még sosem hallhattak tőle rajongói. Ilyen például Warrior című balladája, amiről korábban azt nyilatkozta, hogy nem tudja, valaha képes lesz-e elénekelni az emberek előtt, mert annyira mély érzelmek fűzik hozzá.

A közönség talán akkor került a legeufórikusabb állapotba, amikor Demi a színpadra szólította Nick Jonast, aki mostanában az énekesnő „alkalmazottjaként tevékenykedik, hiszen ő lett a lány zenei és kreatív producere. A Jonas fiúval Lovato három régebbi dalát – ezek közül a Stop the Worldöt együtt írták – adták elő, teljesen áthangszerelt változatban.

A tegnap esti koncerten Glee-s kollégája és jó barátja, Chord Overstreet is csatlakozott hozzá egy dal erejég, valamint a Pretty Little Liars sztárja, Lucy Hale is meglátogatta a Heart Attack énekesnőjét, aki az Instagramra feltöltött képéhez a következőt fűzte hozzá: „Hálás vagyok, hogy láthattam ezt a pink szépségét, még ha csak egy pillanatra is! Zúz a Neon Lights turnéján!

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek