Starity

Új barátja van Palvin Barbinak?

2014. február 13. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár a világ már teljesen biztos volt abban, hogy Barbi és Niall együtt vannak, végre fény derült az igazságra.

hirdetés
Új barátja van Palvin Barbinak?

A világ már december óta azt találgatja, hogy mi lehet a Narbaraként elnevezett párossal, vagyis Niall Horannel és Palvin Barbival. Bár mindenki váltig állította, hogy együtt vannak, és Barbi már az ír fiú családját is megismerte, itt az ideje, hogy fény derüljön a valóságra: Niall-lel tényleg csak barátok.

Tegnap Barbi az Instagram-oldalára feltöltött képpel cáfolta a pletykákat, miszerint együtt lennének az énekessel, ugyanis egy titokzatos fiú ölelésében látható vörös, illetve fehér rózsákkal a kezében, Párizsban.

A képhez összesen annyit fűzött: „Korai Valentin-nap. Persze az elhivatott Narbara shipperek egyből akcióba lendültek, ám Barbi egyelőre még semmit nem árult el a fiú kilétét illetően, de az már biztos, hogy a Niall és Barbi kapcsolatáról szóló pletykáknak nem volt valóságalapja, hisz már Barbi is megcáfolta ezeket.

A fotó felkerülésével azonos napon Barbi feltöltött egy másik képet is, ahol szintén virágok vannak a kezében, ám állítása szerint ezt a csokrot barátaitól kapta.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek