Starity

Klippremier: Sonata Arctica — The Wolves Die Young

2014. február 13. 17:05   |   Szerző: kicsikoki

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megjelent a finn együttes első videoklipje a hamarosan megjelenő új albumáról, a Pariah's Childról.

hirdetés
Klippremier: Sonata Arctica — The Wolves Die Young

Idén tavasszal érkezik a Sonata nyolcadik stúdióalbuma, amivel hazánkba is ellátogatnak április 30-án. Az új album a Pariah's Child nevet kapta, amiről az első dal és vele együtt a klip is megjelent, a The Wolves Die Young.

Tony Kakko, a zenekar énekese elárulta, sokat gondolkodtak, mi is legyen az új album témája, címe. Mivel ez a Sonata Arctica nyolcadik stúdióalbuma, valami olyasmit kerestek, ami szimbolikusan ábrázolja is ezt, ám nem szerették volna, hogy ez az elcsépelt nyolcas legyen, így úgy döntöttek, az új albumra ismét visszatér a régi szimbólum, a farkas, ami az együttes védjegyévé vállt.

A klipet Patric Ulleaus rendezte, akinek nevét már jól ismerhetjük ebben a műfajban, ugyan is ő rendezte többek között a Within Temptation, az Amaranthe, és a hamarosan megjelenő Anette Olzon klipjét is. A kisfilmben nem meglepő módon a farkasé a főszerep, aki mint egy őrangyal segíti a falubeli gyerekeket, mikor kinevetik a falu főnöknőjét, mert meztelennek látják.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek