Starity

Dave Grohl és felesége babát várnak

2014. február 13. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hamarosan újabb kislánnyal gyarapodik majd Dave Grohl családja, ugyanis a zenész felesége, Jordyn Blue áldott állapotban van!

hirdetés
Dave Grohl és felesége babát várnak

Dave Grohl két legendás zenekar élén is kamatoztathatta már tehetségét pályafutása során, ennek ellenére sosem szállt fejébe a siker, mi több: a legtöbb sztártól eltérően évek óta boldog, kiegyensúlyozott házasságban él feleségével, Jordyn Blue-val és nevelik két közös lányukat, a nyolcéves Violetet és az ötéves Harpert. A mai nap során azonban bejárta a világsajtót a hírt, miszerint a zenész kedvese harmadik kislányukkal várandós.

Néhány nappal ezelőtt azt is megtudhattuk, hogy a Grohl-gyerekek zenei ízlésüket édesapjuktól örökölték, hiszen Dave február 9-én a CBS egyik rendezvényén, a The Beatles Hey Bulldog című dalának előadása után a következőképp nyilatkozott az őt faggató riportereknek:

„Őszintén megmondom, ha nem lenne a Beatles, sosem lettem volna zenész. Nagyon fiatal korom óta szeretem az ő irányvonalukat és hencegésüket, az alázatukat és szépségüket, a fényes és árnyoldalukat. A Beatles tudta, hogy nincsenek határok és a szabadság, melyet ők határoztak meg, amit ők határoztak meg, ez jelentette a rock n rollt a szüleimnek, nekem és a lányaimnak egyaránt.”

Gratulálunk, és jó egészséget kívánunk a családnak!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek