Starity

Lacuna Coil: 16 év után két tag távozik

2014. február 14. 19:07   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

16 év közös zenélés után kilépett az olasz zenekarból Cris 'Pizza' Migliore és Cristiano 'CriZ' Mozzati.

hirdetés
Lacuna Coil: 16 év után két tag távozik

A gótikus metalt játszó olasz zenekar már 1994-óta aktívan zenél, történtek már tagcserék, de ma bejelentették, hogy idén egyszerre két tagtól is búcsút kell inteniük, ráadásul azoktól, akik már tizenhat éve erősítik a milánói zenekart.

Facebook-oldalukon jelentették be, hogy tizenhat év után távozik a zenekarból Cristiano 'Criz' Mozzati dobos és Cristiano 'Pizza' Migliore gitáros. „Kedves barátaink, nehéz szívvel, de ma rossz hírt kell megosztanunk veletek: két testvérünk, Cris és Cristiano úgy döntöttek, hogy kilépnek a Lacuna Coilból" – áll az együttes mai közleményében.

A zenekar tagja mindkét társának kifejezte háláját, szeretetét és barátságát, megköszönték az együtt töltött éveket, valamint természetesen mindkét tagnak sok sikert kívántak a jövőbeli terveikhez. A zenekar továbbra is lázasan dolgozik hetedik stúdióalbumán, a Broken Crown Halon, amely április elsején jelenik meg Amerikában, Európa-szerte, Új-Zélandon és Ausztráliában pedig már március 31-én elérhető lesz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek