Starity

Sztárok és kedvenc lábbelijük V.

2014. február 15. 16:04   |   Szerző: Stay Strong Bogi

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cikksorozatunk következő részében hat sztár kedvenc lábbelijét vesszük górcső alá.

hirdetés
Sztárok és kedvenc lábbelijük V.

Katy Perry

2013 egyik nagy visszatérője is odavan a cipőkért, de a legtöbbet csak egyszer-egyszer veszi fel, majd többet nem is látni rajta. Azonban egy darab teljes mértékben elnyerte tetszését, és ha teheti, lábára húzza.

Ez a cipellő a Toga Pulla Buckle nevezetű bokacsizma, melyet egy csat is ékesít.

Jennifer Love Hewitt

Ki ne ismerné a Melinda Gordonként elhíresült Jennifert, aki mára már egy nagyon boldog, egygyermekes édesanya? A színésznő 2013 nyarán viselte nagyon sokat imádott cipőjét, ami Ash márkájú, telitalpú, szürke és krémes színű. Nagyon sok utcai megjelenését dobta fel, és mivel telitalpú, nagyon kényelmes viselet.

Ashley Tisdale

A High School Musical volt szőkesége igazoltan cipőmániás, és több mint valószínű, hogy nagyon sok lábbeli ékesíti szekrényét. Azonban a sok közül egy darab nagyon elnyerte tetszését, az alábbi Freebird-cipő, mely Steven Phoenix kezei közül került ki a világpiacra. Enyhén zöldes és szürkés színekben pompázik, és mivel sarka kényelmesen magas, kitűnő viselet hétköznapokra.

Selena Gomez

A mai fiatalság legkedveltebb énekesnője sem szenved cipőből hiányt, viszont 2013 nyarán és tavaszán szinte csak egy lábbeli volt látható rajta, ami természetesen a legkedveltebb darabja. Kezet foghatna Jennifer Love Hewitt-tal, hiszen hozzá hasonlóan a Who Says énekese is telitalpú, szinte ugyanolyan fazonú cipellőt választott, amely a Top Moda Sammy 6 nevet viseli.

Lucy Hale

A csinos kis hazudozónk a jó öreg Converse mellet döntött, és ő sem az a fajta, aki egy elegáns vagy magas sarkú cipőt többször húz magára, így inkább maradt a tornacipőnél.

Nina Dobrev

Sokak közkedvelt vámpírlánya is cipőimádó, egy darab olyan szinten elnyerte tetszését, hogy egy kiadós ebédre, sétára, de utazásokra is ezt veszi fel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek