Starity

Bruno Mars megviccelt egy nővért

2014. február 16. 16:04   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ellen DeGeneres műsorának keretein belül tréfáltak meg egy gyanútlan nővért, akit az énekes öltözőjébe hívtak.

hirdetés
Bruno Mars megviccelt egy nővért
Fotó: Paola Kudacki/GQ

Összeállt Ellen DeGeneres és Bruno Mars egy ugratás kedvéért, ugyanis mikor legutóbb a műsorvezetőnő show-jában vendégeskedett az énekes, úgy döntöttek, hogy megtréfálnak egy nővért, akit azért hívattak az énekes öltözőjébe, mert ő torokproblémákra panaszkodott.

Amíg a gyanútlan és hihetetlenül türelmes nő próbálta munkáját végezni, Ellen furcsábbnál furcsább utasításokkal látta el Brunót, így úgy tűnt, nem csak a torkával van problémája, hanem egy kicsit feljebb is.

Először például le akarta vetetni a nővér cipőjét, majd azt kellett mondania, hogy Ramone-nak hívják, a Super Bowl óta nem nyelt, és amikor Brenda meg akarta vizsgálni, kijelentette, hogy nem nyúlhat hozzá, csak miután két kesztyűt is felhúzott kezére. Ezt követően utánoznia kellett egy tolató kamiont és bizarr hangokat is ki kellett adnia, de sírást is színlelt miután be kellett vallania, hogy még sosem volt orvosnál.

Aztán hirtelen minden rendben lett, abbahagyta a sírást, elmúltak a fájdalmai és számtalanszor elmondta Brendának, hogy mennyire jó, végül pedig elárulta neki, hogy ez csak egy átverés volt, amit Ellennel eszeltek ki.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek