Starity

Márciusban érkezik a Noé

2014. február 16. 18:06   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az igazi sztárkavalkáddal tarkított bibliai dráma március 27-től lesz látható a magyar mozikban.

hirdetés
Márciusban érkezik a Noé

Darren Aronofsky filmje, amely a bibliai Noé történetét dolgozza fel, március 27-én kerül a hazai mozik kínálatába, míg Amerikában egy nappal későbbtől, az Egyesült Királyságban pedig április 4-től lehet csak megtekinteni.

A kaland-dráma címszereplőjét, Noét Russell Crowe alakítja, akit látomások gyötörnek egy közelgő, mindent elpusztító áradásról, így minden tőle telhetőt megtesz azért, hogy megmentse családját az apokalipszistől.

Noé fiait, Shemet és Hamet Douglas Booth és Logan Lerman játssza, feleségét, Naameh-t pedig Jennifer Connelly. Továbbá Emma Watson kelti életre Ilát, aki gyengéd érzelmeket táplál Shem iránt, Anthony Hopkinsé Methuselah szerepe, Kevin Durand egy óriást játszik, aki segíti a családot, de feltűnik még a filmvásznon Ray Winstone, Dakota Goyo, Nick Nolte, Sami Gayle, Barry Sloane, Marton Csokas és Madison Davenport is.

A napokban felkerült az internetre Booth, Lerman, Watson, Connelly, Winstone és Crowe karakteréről is egy-egy hivatalos poszter, ráadásul az előzetesek is folyamatosan jelennek meg, így a rajongók már teljes lázban égnek és alig várják a premiert.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek