Starity

BAFTA 2014: a legszebb és legrosszabb ruhák

2014. február 17. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lezajlott a 67. BAFTA-díj-átadó, amely során szebbnél szebb sztárok vonultak végig a vörös szőnyegen.

hirdetés
BAFTA 2014: a legszebb és legrosszabb ruhák

A legszebb ruha-összeállítások:

Uma Thurman

A színésznő bebizonyította, hogy negyven felett is nézhet ki valaki lélegzetelállítóan – Uma egy kékesfekete Atelier Versacéba bújt, amely kiemelte tökéletes alakját, a gyémántnyaklánc pedig kitűnő választás volt.

Laura Carmichael

A Downton Abbey sztárja estélyi helyett koktélruhában érkezett: egy pánt nélküli Erdem-ruhában pózolt a vörös szőnyegen, kihagyta az ékszereket, de az ezüstös-fekete szandálokat imádjuk.

Lupita Nyong’o

A 12 év rabszolgaság sztárja édesanyjával érkezett, ismét mindenkit elkápráztatott megjelenésével: Christian Dior tavaly őszi kollekciójából választotta ki ezt a smaragdzöld estélyit, amelyhez Christian Louboutin-lábbelit társított. Lupita egyáltalán nem fél az élénk színektől, és milyen jól állnak neki!

Angelina Jolie

A színésznő férje, Brad Pitt társaságában érkezett a díjátadóra ebben a laza, férfias Saint Laurent-összeállításban, és meg kell hagyni, rendkívül vagányan festett! Az öltöny-inspirált fekete blézere és kibontott csokornyakkendője mellé Saint Laurent-cipőt húzott. Nekünk nagyon bejön!

Cate Blanchett

A Blue Jasmine sztárja, akit jelöltek mint legjobb női főszereplő, egy kézi szabású Alexander McQueenbe bújt, amelyet a 2014-es elő-őszi kollekcióból választott. Kiegészítőként egy Chopard-nyakláncot és Jimmy Choo-cipőket viselt.

Tom Hanks & Rita Wilson

A sztárpár ismét előnyös öltözékben mutatkozott, míg Tom egy egyszerű fekete öltönyben, addig Rita ebben a pezsgőszínű Jenny Packham-tüllruciban ragyogott, amelyhez illő ékszert és egy ezüstszínű retikült választott.

Sam Claflin & Laura Haddock

Az éhezők viadala sztárja egy klasszikus Burberry-öltönybe bújt, míg neje, Laura egy Burberry-estélyit viselt, amelynek háta enyhén fel volt vágva.

Bradley Cooper

Bradley, mint mindig, most is a legjobb formáját hozta, egy, a Saméhez nagyon hasonló öltönyt viselt Alexander McQueentől, egyszerű, mégis szuperelegáns!

Naomie Harris

A Karib-tenger kalózai sztárja az elmúlt időszakban ismét kitett magáért, ebben az oldalt felvágott Gucci-ruhában nagyszerűen festett, a Rauwolftól választott magának retikült, míg a fekete cipők Christian Louboutin, az ékszerek pedig a Cartier munkáját dicsérik.

Helen Mirren

A színésznőt Jeremy Irons és Vilmos herceg tüntették ki az est folyamán a Fellowship díjjal, „koronázásához” pedig nem is választhatott volna ragyogóbb összeállítást Jacques Azagurytól. Az Asprey London-fülbevalók és az ezüstszínű retikül dobták fel leginkább megjelenését. Éljen soká a királyné!

Oprah Winfrey

Mindenki kedvenc Oprahját Lee Daniel A komornyik című filmjéért jelölték, egy roppant elegáns, kézi szabású Stella McCartney-ban jelent meg az eseményen, amelyet a szatén masni és a hímzett ujj- és felsőrész dobott fel.

Michelle Rodriguez

Michelle gyakran nyúl mellé a vörös szőnyegen, de ezúttal nagyon eltalálta! Ebben az Emilio de la Morena-ruhában jelent meg a díjátadón, amelyet a bőrhatású felsőrész dobott fel. Retiküljét Emm Kuótól, az ékszereit pedig az Avakiantól kölcsönözte.

Christoph Waltz

A Django elszabadul sztárja Armani-öltönyben jelent meg a gálán, ahol ő adta át a Legjobb film díját a 12 év rabszolgaság készítőinek.

Amy Adams

Az Amerikai botrány sztárja, akit egyben a Legjobb női főszereplő díjra jelöltek, egy fekete Victoria Beckham-estélyiben tette tiszteletét, de szívesen letéptük volna az idétlen gallérkát és a hálós inget, hiszen anélkül is parádés lett volna megjelenése.

Emma Thompson

Más színésznőkkel ellentétben a Banks úr megmentése sztárja fel volt készülve a zimankóra, ezért egy krémszínű Maria Grachvogel-bundát viselt a bevonulásakor. Ruháját szintén Maria Grachvogel készítette, de talán fekete magassarkú helyett vöröset választottunk volna.

Samantha Barks

A nyomorultak sztárja egy vanília Calvin Kleinba ba bújt, amelyhez nem is választhatott volna pompásabb ékszereket; ez a gyöngysor semmi kivetni valót nem hagy maga után.

Legrosszabb ruhaköltemények:

Ruth Wilson

A Banks úr megmentése színésznője is a férfiasabb megjelenést választotta, de Angelina Jolie-tól eltérően ő egy kicsit túllőtt a célon ezzel az Antonio Berardi-öltönnyel, amelyet a 2014-es elő-őszi kollekcióban mutattak be. Az ezüst színű, csillámos blézer és a naci borzalmas összképet festenek, senkinek sem kívánjuk, hogy ilyen szerelésben jelenjen meg valahol!

Lily Allen

A brit énekesnő, aki fel is lépett egyik dalával az est folyamán, egy szatén Vivienne Westwood-ruhát viselt a vörős szőnyegen, és természetesen mindenki figyelmét magára vonta ebben a korall, rózsaszín, narancs és magenta színekben pompázó darabban... A gigantikus masni és a fejdísz csak hab a tortán.

Maggie Gyllenhaal

A színésznő egy kézi szabású Lanvinban jelent meg, és fogalmunk sincs, hogy a tüllös-csipkés alsórész, a felesleges tüll ujjak vagy a gyöngyök okozták ezt a borzalmas összhatást.

Alicia Vikander

Alicia egy enyhén western/indián hatású Chanel-költeményben jelent meg a gálán, amely a 2014-es elő-őszi kollekció egyik darabja, hozzá Jimmy Choo ‘Xenia’ cipellőit választotta, de a megjelenése inkább humoros, mint előnyös.

Léa Seydoux

Az Adéle élete színésznője egy zafír Miu Miuban vonult végig a vörös szőnyegen, de minket nem sikerült meggyőznie, ez az átlátszó szoknya egyenesen borzalmas.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

divat ruha Stilus bafta
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek