Starity

A Dal: megvan a 8 döntős

2014. február 17. 18:06   |   Szerző: Ágika21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A hétvégén lezajlott A Dal középdöntője, amiben kiderült, hogy kik lettek benne a legjobb 8-ban, akik közül kijuthat majd egy énekes az Eurovíziós Dalfesztiválra.

hirdetés
A Dal: megvan a 8 döntős

A hétvégén most is rengeteg embert csalt A Dal című műsor a képernyők elé, mivel szombaton és vasárnap is élőben lehetet követni a középdöntőt. Mind a két nap 8 énekes lépett színpadra, azonban csak 4-4 ember juthatott a döntőbe. Két ember a zsűri által, két ember pedig a nézői szavazatok szerint.

A szombati napon a zsűri kedvence 39 ponttal Király Viktor volt, majd rögtön utána 38 ponttal Bogi nyerte el tetszésüket, a nézők pedig a New Level Empire-t és a Depresszió jutatták tovább. Vasárnap a zsűri Kállay-Saunders Andrást és a Fool Moont engedte tovább, a nézőket pedig Pál Dénes és a HoneyBeast győzte meg produkciójukkal.

A Dal című műsorban derül ki, hogy ki juthat ki és képviselheti hazánkat az 59. Eurovíziós Dalfesztiválon Koppenhágában. Ezen kívül egészen kedd éjfélig lehet szavazni a legjobb 30-ba bejutottak dalainak akusztikus verzióira.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek