Starity

Harry Styles bemutatná szüleinek Kendall Jennert

2014. február 20. 14:02   |   Szerző: TheDanush

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ha a híreknek hinni lehet, akkor Harry Styles be szeretné mutatni családjának modell barátnőjét, Kendall Jennert.

hirdetés
Harry Styles bemutatná szüleinek Kendall Jennert

A One Direction szívtiprója és Kendall Jenner már tavaly év vége óta randevúznak egymással, és kapcsolatukat egy újabb szintre emelnék azzal, hogy Harry bemutatná családjának újdonsült barátnőjét – jelentette a Daily Starnak egy közeli ismerős.

„Harry karácsonykor rengeteg időt töltött Kendall-lel az Amerikai Egyesült Államokban, ezért úgy érzi, elérkezett az idő, hogy bemutassa családjának a lányt. Harry már találkozott Kendall édesapjával, Bruce-szal, akivel egy jót golfoztak. Úgyhogy lelkesen várja, hogy családja megismerhesse a fiatal modellt” – árulta el egy közeli ismerős.

Igen ám, de a napokban olyan hírek kaptak szárnyra, hogy Harry két vasat tart a kezében, hiszen együtt jelent meg Sky Ferreirával a The Box nevű kabaréklubban. „Ismerősök” szerint egész éjjel el sem hagyták a másikat, és a brit pletykalapok már arról írtak, ejtette Kendallt Skyért. Kíváncsiak vagyunk, mit szól ehhez az alaptalan pletykához Sky barátja, Zachary Cole Smith, aki már tavaly óta egy párt alkot Skyjal.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek