Starity

Így küzdj az influenza ellen!

2014. február 19. 10:10   |   Szerző: TheDanush

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cikkünkben megtudhatod, hogy az influenza ellen hogyan védekezhetsz gyógyszer nélkül!

hirdetés
Így küzdj az influenza ellen!
Fotó: Mojpe / Pixabay

Próbálsz az influenza ellen küzdeni, de a végén folyós orral végzed? Bemutatunk pár lehetőséget, amivel talán megmentheted magad az influenzától.

Részesítsd előnyben a csirkéből és cérnametéltből készült húslevest, amely átsegít téged a hidegen. A csirkében cisztein nevezetű aminosav van, aminek segítségével nő a tüdő nyálkahártyának váladékozása, és a forró leves kitisztítja az orrjáratokat és nedvesen tartja, sőt, még a torokgyulladást is akadályozza.

A forró folyadékok gátolják a torokgyulladást. Egy pohár friss, forró zöld tea visszatartja a fertőzést, és nagyban segíti az immunrendszert. De az orrdugulásra egy pohár forró citromos víz is tökéletes.

Bár a citrusfélék nem gyógyítanak meg teljesen, de a puha, fehér réteg bőr, ami a narancsokon, citromokon, grépfrútokon található, flavonoidokat tartalmaz, amik támogatják az immunrendszeredet, és felgyorsítják a gyógyulásodat.

Fogyassz megfűszerezett ételeket – persze mértékkel! Nedvessé teszik az orrunkat és a szemünket, sőt, még természetes duzzanatokra is alkalmazhatók, felgyorsítják az anyagcserét, a chilipaprika és a torma pedig enyhítheti a tüneteidet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek