Starity

Bemutatkozik Mikey Way új együttese

2014. február 19. 10:10   |   Szerző: Kazuo

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A My Chemical Romance után is zajlik az élet! Az együttes egykori tagjai tovább egyengetik zenei karrierjüket. Mikey Way egy trióban kívánja folytatni a pályafutását. Kik is ők, és mikor várhatjuk a debütálásukat?

hirdetés
Bemutatkozik Mikey Way új együttese

Mint ahogy már azt tudjuk, a neves egykori rockcsapat, a My Chemical Romance még tavaly jelentette be, hogy feloszlanak. Viszont ne gondoljuk azt, hogy a tagok zenei karriere is ezzel együtt véget ért! Már tavaly májusában fény derült arra, hogy az együttes volt basszusgitárosa, Mikey Way egy új bandát akar alapítani és abban tevékenykedni.

Mikey ezentúl a Eletric Century nevű zenekarban fog zenélni, még az Alternative Press magazin főoldalán is ő látható a Real Friends és a Touché Amore zenekar frontembereivel – a fotózásról egy exkluzív kisfilmet is publikált az Alt Press.


A zenekar első közös képe.

Mikey rengeteg dologról csiripelt a rajongóinak a hivatalos Twitter-fiókján. Kiderült, hogy az első dalukat majd február 26-án hallgathatják meg a rajongók. A szám az I Lied címet fogja majd viselni. Gerard Way öccse több hangszeren is fog játszani, hallhatunk tőle háttérvokált és basszusgitárt egyaránt. Munkálataiban Justin Siegel is segédkezni fog.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek