Starity

Börtönben végezheti Justin Bieber

2014. február 19. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Justin Bieber Atlantában szeretne házat vásárolni magának, ez azonban azt is jelenti, hogy ha nem akar börtönbe kerülni, szakítania kell káros szenvedélyeivel.

hirdetés
Börtönben végezheti Justin Bieber

Justin Bieber már számtalanszor adózott marihuánás cigaretta iránti szenvedélyének, ám mivel Kalifornia államban a kis mennyiség birtoklása (maximum 28,5 g) kihágásnak, és a nagyobb is csak szabálysértésnek minősül, a sztár viszonylagos nyugalomban pöfékelhetett barátaival.

Az énekes azonban most úgy döntött, hogy átteszi a székhelyét Atlantába, ami élete legrosszabb döntése lehet, ha ugyanis ott is tovább hódol káros szenvedélyének, akár évekre is rács mögé kerülhet.

Georgia államban igen szigorú drogtörvények vannak érvényben, már a legkisebb mennyiségért is szabálysértési ejárást kezdeményezhetnek, és egy év börtönt is kiszabhatnak. Egy unciánál (körülbelül 28,3 g) nagyobb mennyiség birtoklásakor automatikusan bűncselekményről beszélünk, aminek a büntetőtétele akár 10 év börtön is lehet.

Justin ráadásul még a Kalifornia államban gyakran használt, mentesítő gyógyászati marihuánakártyáját is elfelejtheti, Georgia államban ilyen ugyanis nem is létezik.

Hab a tortán, hogy nemcsak a fű élvezetéről, de a nyakló nélküli kodeinszirup fogyasztásáról is le kell mondania új otthonában, ott ugyanis a legkisebb recept nélkül beszerzett mennyiségért 15 év börtönbüntetés járhat.

Amennyiben tehát a sztár nem szeretné teljes ifjúságát a hűvösön tölteni, vagy azonnal le kell szoknia a bűnös élvezeteiről, vagy egy másik, megengedőbb törvényekkel operáló államba költöznie.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek