Starity

Megjelent A galaxis őrzői első előzetese

2014. február 19. 12:12   |   Szerző: Lady Suzy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ma reggel debütált 2014 egyik legjobban várt filmjének, A galaxis őrzőinek első előzetese.

hirdetés
Megjelent A galaxis őrzői első előzetese

2014 augusztusában érkezik a Marvel-stúdiók és a Disney legújabb képregény-adaptációja, A galaxis őrzői (Guardians of the Galaxy), amely ezúttal az űrben, pontosabban egy messzi galaxisban játszódik. A történet szerint egy csapat földönkívüli – akik fajuk utolsó életben maradt tagjai – a Földre érkeznek, hogy megvédjék a galaxist és a bolygót.

A film középpontjában a magát Star-Lordnak nevező Peter Quill áll, akit Chris Pratt kelt életre a mozivásznon. Ezenkívül olyan nevek is feltűnnek a szereplők listáján, mint Zoe Saldana, Karen Gillan, Dave Bautista, valamint Lee Pace. Vin Diesel és Bradley Cooper mindössze a hangjukkal járulnak hozzá a produkciókhoz, előbbi Groot, a Faember hangját kölcsönzi, míg Cooper Rocket Raccoon, a mosómedve szerepébe bújik.

Rengeteg képregényrajongó tűkön ülve várta az első hivatalos előzetest, mely végre napvilágot látott; ma reggel debütált Jimmy Kimmel műsorában. A galaxis őrzőit augusztus 1-jétől vetítik az amerikai mozikban és nagy valószínűséggel még ebben a hónapban hazánkba is érkezik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek