Starity

Titokban ment férjhez Leighton Meester

2014. február 19. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Gossip Girl Blair Waldorfjaként Leighton megtanulta, hogy sok előnye lehet egy titkos esküvőnek, ám azt nem sejtettük, hogy Blake Lively után ő is titokban mondja ki a boldogító igent.

hirdetés
Titokban ment férjhez Leighton Meester

Az E! News értesülése szerint a 27 éves színésznő a legnagyobb titokban mondta ki a boldogító igent alig néhány napja párjának, Adam Brodynak. A párt nemrégiben a mexikói St. Regis Punta Mita forrásnál kapták lencsevégre édes kettesben pihenni, alig egy héttel Leighton nagyszabású lánybúcsúját követően, melyet a színésznő Nyugat-Hollywoodban tartott.

Leighton és Adam sokáig titkolták, hogy egy párt alkotnak, azonban egyre többször röppentek fel a pletykák azokról a gyengéd szálakról, melyek összekötik őket, így tavaly novemberben nyilvánosságra is hozták eljegyzésüket. Ugyan korábban már mindkettejüknek volt komolyabb kapcsolata, ez a házasság mindkettejük életében az első.

Sok boldogságot kívánunk az ifjú párnak!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek