Starity

Within Temptation: hamarosan újabb EP érkezik

2014. február 19. 18:06   |   Szerző: kicsikoki

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem csak a Paradise (What About Us)-hoz készített EP-t a holland csapat, ugyanis nemrég bejelentették, hogy február végén újabb EP-re számíthatnak a rajongók - nem is akármilyenre!

hirdetés
Within Temptation: hamarosan újabb EP érkezik

1997-ben adta ki első EP-jét, The Dance néven a Within Temptation, és egészen tavaly őszig nem is érkezett ilyen formátumban semmi az együttestől. A Paradise (What About Us) című EP volt az első beharangozója a három hete megjelent Hydra lemezüknek, és úgy látszik, nem is az utolsó.

A hollandok legújabb lemezének utolsó tétele a Dave Pirner, illetve a lengyel verzión Piotr Rogucki közreműködésével készített Whole World Is Watching, ami kislemezként, valamint klipes dalként is megjelent. A következő EP ennek a dalnak a nevét fogja viselni, és mind a Dave-vel, mind a Piotr-val készült szám is meghallgatható lesz ezen a korongon, meglepetésként pedig két új dalt is tartalmaz majd, amik nem lettek időben befejezve, de demó formájában lesznek hallhatóak.

Martijnnal (billentyűs, dalszerző) ketten dolgoztunk ezen a dalon, ám nem volt elég időnk befejezni. A szám még mindig demó verziós, de megéri meghallgatni! – mesélte Sharon a Keep On Breathing című számról.

Az EP-n még egy demó lesz, ami a One Of These Days címet kapta, az énekesnő pedig így számolt be róla: „Ez egy nagyon különleges szám, de nem passzolt az albumhoz. Teljesen más hangzása van, mint a többi dalnak, de furcsa módon mindez elég ahhoz, hogy ez legyen talán az új kedvenc B oldalas számom.

Az új lemez február 21-én jelenik meg, a Hydra világkörüli turné pedig jövő hét szerdán, azaz 26-án veszi kezdetét Finnországban, hazánkban pedig március 14-én lesznek láthatóak és hallhatóak élőben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek