Starity

Manu Gavassi nem ítéli el Biebert és Miley-t

2014. február 21. 09:09   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Manu Gavassi nem ítélkezik Miley Cyrus és Justin Bieber felett, legalábbis ez derült ki nemrég egy interjú során.

hirdetés
Manu Gavassi nem ítéli el Biebert és Miley-t

Rengeteget foglalkozik a sajtó azzal, hogy Miley Cyrus és Justin Bieber éppen mivel töltik az idejüket, gyakorlatilag minden lépésüket milliók figyelik. Nemrég Brazília kedvelt sztárját, Manu Gavassit is róluk kérdezték.

„Azt hiszem, nem lehet összehasonlítani őket velem. Ők más életet élnek. Miley és Justin is gyakorlatilag a nyilvánosság előtt éli a mindennapjait Los Angelesben, hisz ott minden sztárra jut legalább egy lesifotós. Nálunk ez teljesen máshogy van. Azt hiszem, nem lehet felettük ítélkezni. Soha nem éreztem úgy, hogy le kellene vetkőznöm a nyilvánosság előtt, de ha egyszer mégis úgy akarnám, akkor meg fogom tenni” – nyilatkozta a mindössze 21 éves híresség.

Manu egyébként három éve csöppent bele a sztárságba, ekkor jelent meg ugyanis bemutatkozó albuma. Mivel akkor csak 18 éves volt, így neki is van fogalma arról, milyen az, mikor valaki fiatalon kezdi a karrierjét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek