Starity

Depardieu: „Juliette Binoche egy nulla!”

2010. augusztus 27. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Gérard Depardieu egy osztrák riporternek adott interjújában tért ki kolleganőjére, és nem rejtette véka alá véleményét.

hirdetés
Depardieu: „Juliette Binoche egy nulla!”

Salzburgban, a Profil című magazinnak adott interjújában, a francia színészbálvány, Gérard Depardieu e szavakkal illette honfitársnőjét: „Egy nulla! Magyarázza már el nekem, mi a titka ennek a színésznőnek? Tényleg szeretném tudni, miért becsülik ennyire. Hiszen semmije sincsen! Egyáltalán semmije! Mit tud ő egyáltalán?”

Később Binoche új filmjét, a Pont-Neuföt nemes egyszerűséggel leszarozta.

Hogy Depardieu-nek csak rossz napja volt, vagy a magánéleti problémái miatt, vagy ténylegesen mély ellenszenve miatt nyilatkozott így Binoche kisasszonyról, nem tudni. Mindketten köztiszteletben álló, elismert francia színészek. Juliette Binoche a történet szempontjából magyar szállal is rendelkező Angol betegért kapott Oscar-díjat, míg Depardieu csak egy jelölésig jutott 1990-ben a Cyrano de Bergerac című filmben nyújtott alakításárt. Talán ez szúrja a szemét?

A hab a tortán, hogy a két színész kétszer is szerepelt közös filmben: 1995-ben a Huszár a tetőn című kalandfilmben, ahol Depardieu-nek csak mellékszerep jutott, 2006-ban pedig a Párizs, szeretlek című szkeccsben, ahol nem is volt közös jelenetük.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek