Starity

Klippremier: Katy Perry - Dark Horse

2014. február 20. 21:09   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Katy Perry Katy Patra bőrébe bújt új, Egyiptom-témájú kisfilmjében, a Dark Horse-ban, ami február 20-án jelent meg VEVO-csatornáján.

hirdetés
Klippremier: Katy Perry - Dark Horse

Katy Perry harmadik kislemeze a PRISM nagylemezéről a Dark Horse nevezetű felvétel lett, amelyen Juicy J is közreműködött. A dal elsőként kezdett a Billboard slágerlistáján, és eddig sikeresen a toppon maradt.

A videoklip február 20-án került fel az énekesnő VEVO-csatornájára, az azt megelőző előzetes után. A klipben Katy az egyiptomi Katy Patra királynőt játssza el, akinek a szívét a szerencsés választottnak el kell nyernie.

A munkálatokban Juicy J is részt vett, aki a Grammy-díjátadó vörös szőnyegén egy egész történetként jellemezte a kisfilmet. „Nem mondhatok róla sokat, mert meglepetés lesz. Azonban, ha megnézed a korábbi munkáit, tudod, mire számíthatsz videoklip terén. Úgy értem, bármit csinál, mindig ötöst érdemel a szememben.

Katy Patrát a jól ismert egyiptomi királynő, Kleopátra ihlette.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek