Starity

Hétfőn startolt a CW új sorozata, a Star Crossed

2014. február 21. 08:08   |   Szerző: DennyKeh

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az CW idei első reménységét a csatorna hétfőn adta adásba, és meglehetősen jól teljesített.

hirdetés
Hétfőn startolt a CW új sorozata, a Star Crossed

Az amerikai csatornán hétfőn tekinthette meg a nagyközönség azt a sorozatot, ami a CW csatornának nagy sikert hozhat az asztalra.

A történet egy kicsit eltér az eddig CW-s sorozatoktól, ugyanis ebben a inkább a „földönkívüliek”, az átriánok kaptak nagyobb szerepet. Mint minden CW-gyártmány, ez is bővelkedik tini-románcban, bulizásban és középiskolás élményekben, ami lassan már a csatorna védjegyévé válik.

A sorozatban a férfi főszereplőt, Romant Matt Lanter alakítja (90210), aki földönkívüli, és egy szektorban van elzárva a hozzá hasonlóakkal. Emery karakterét Aimee Teegarden formálja meg, akivel Roman gyermekkorában találkozott, de elszakították őket egymástól. A sorozatban feltűnik Malese Jow (The Vampire Diaries), Susan Walters (The Vampire Diaries), Grey Damon (The Secret Circle) és Natalie Hall.

A sorozat közepes nézettséget vonzott a képernyők elé, összesen 1,28 millió embert kötött le, az IMDB-n egyelőre 7,9 es pontszámmal nyitott. Nemrég rendelt be a CW öt sorozatot, ám maradtak még bőven, akikért aggódhatunk: a The Carrie Diaries, a Hart of Dixie, a Beauty and the Beast, a The Tomorrow People, a Star-Crossed és a The Hundred sorsa egészen reménytelen.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek