Starity

Vágó Zsuzsi odafigyel a divatra

2014. február 21. 21:09   |   Szerző: Kelly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Operettszínház színésznőjét jelölték a Glamour Women of the Year versenyén Legjobb színésznő kategóriában, a múlt hetet pedig vele töltötték a magazin munkatársai.

hirdetés
Vágó Zsuzsi odafigyel a divatra

A Glamour szerkesztői február 10-étől Valentin-napig Vágó Zsuzsival tartottak, a színésznő pedig betekintést nyújtott a gardróbjába. Minden napra volt egy kis üzenete az olvasóknak, illetve képeket is megosztottak velük.

Hétfőn még az esti előadása előtt beavatta az olvasókat a „titokba”, hogy különböző rendezvényeken kinek köszönhetően visel mindig gyönyörű ruhakölteményeket: „Ha premierem van, vagy fontos eseményre készülök, Fannyra mindig számíthatok.”

A színházi elfoglaltságai mellett több helyen tanít is fiatalokat, akik hasonló pályára készülnek. Kedden az Elfújta a szél előadása előtt nyilatkozott: „Ha a színházba megyek, vagy tanítani, szívesen viselek élénk színeket és blézert.”

Szerdán volt egy kis ideje kikapcsolódni, természetesen az ilyen alkalmakkor is odafigyel arra, mit vesz fel: elmaradhatatlan a farmer– platform kombó egy csinos cipővel és persze hozzá illő kiegészítőkkel.

A színésznő imádja a kutyákat, már évek óta hatalmas szeretetben „nevelgeti” kis kedvencét, akit csütörtökön be is mutatott a Glamour munkatársainak: „A szürke téli napokat földobják Happy foltjai, na meg a rikító sáljaim.”


Fotók: Glamour

Valentin-napon is a világot jelentő deszkákon lépdelt, de szakított időt a férjével való ünneplésre is: „Borvacsorához stílszerű a lovagló csizma és a könyökfoltos tweed zakó, melyet a gyöngyökkel díszített virágkitűző tesz nőiesebbé.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek