Starity

Löw otthon hagyja Ballackot

2010. augusztus 27. 23:11   |   Szerző: enci874

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem jelölte Joachim Löw német szövetségi kapitány Michael Ballackot a Belgium és Azerbajdzsán elleni Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésekre.

hirdetés
Löw otthon hagyja Ballackot

A tréner telefonon közölte döntését a középpályással, amiről egy sajtótájékoztató keretein belül is nyilatkozott: „Ez egy nagyon jó és bizalmas beszélgetés volt. Michael három hónappal a súlyos sérülését követően jó úton halad, és mindenki elégedett a gyógyulásával. Csak az a fontos, hogy az elkövetkezendő hetekben Leverkusenben visszanyerje az optimális formáját.”

Ezzel együtt azonban a kapitány még egy dologban nem döntött: az, hogy Michael Ballacké marad-e a csapatkapitányi karszalag, továbbra sem dőlt el.

Ballack kihagyta klubcsapata csütörtöki meccsét, ahol is a gyógyszergyáriak sikeresen kvalifikálták magát az Európa-ligába. Ballack már pénteken edzett, hogy fölkészüljön a Borussia Mönchengladbach elleni vasárnapi találkozóra.

A Bayer 04 Leverkusen sportigazgatója, Rudi Völler így reagált: „Úgy gondolom, hogy a hosszú sérülés és kihagyás után a döntés, amit együtt meghoztak, okos. A mérkőzések túl korán vannak még.”

Németország első selejtezőjét szeptember harmadikán játssza Brüsszelben, míg a másodikra, Azerbajdzsán ellen hetedikén kerül sor Kölnben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek