Starity

Ariana Grande: „Madonna a példaképem”

2014. február 22. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 20 éves énekesnő a napokban mesélt a V magazinnak a példaképeiről és arról, kikre szeretne hasonlítani zenei téren.

hirdetés
Ariana Grande: „Madonna a példaképem”

Ariana szerint Madonna és Mariah Carey igazi inspirációk a zenészpalántáknak, és azt is bevallotta, hogy az ő zenéjükön nőtt fel. De nem hagyta ki a mára már feloszlott Destiny's Childot sem.

Az énekesnőt többen is hasonlították már Mariahhoz, és hatalmas bókként veszi, de elmondása szerint cseppet sem hasonlítanak egymásra hangilag. „A másik inspirációim a Destiny's Child, a zenéjükön nőttem fel, próbáltam rájuk hasonlítani, de nem tudtam utánozni Beyoncé tánctudását. Annyira precízek, ez olyan, mint a matematika. Köszönöm Destiny's Child!”

Majd mesélt a legnagyobb példaképéről is, Madonnáról, akit többek közt azért imád, mert kiáll azért, amiben hisz, és mindig meglepi az embereket, és ha sokkolja is rajongóit valamivel, különös módszerekkel teszi azt.

“Amit most tanulok, hogyan váljak erősebbé ebben az iparban. Megtanultam az elmúlt pár évben, hogy nem kell üldöznöd azokat, akik nem értenek meg téged. Az embererk, akik ismernek, tudják, hogy kedves vagyok. A rajongóim is tudják ezt. A barátaim is. És tulajdonképpen ez az, ami számít."

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek