Starity

Folytatódnak a krimisorozatok a TV2-n

2014. február 22. 15:03   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az NCIS: Los Angeles példáját követve új epizódokkal folytatódik a TV2-n az NCIS, valamint a Sherlock és Watson.

hirdetés
Folytatódnak a krimisorozatok a TV2-n

Mint ahogyan nemrégiben megírtuk, a TV2 a tervezettnél előbb megkezdte az NCIS: Los Angeles új epizódjainak vetítését. Nem ez lesz azonban az egyetlen folytatódó sorozat: az NCIS, valamint a Sherlock és Watson is új bűntetteket fog bemutatni.

Február 24-étől tűzi műsorra a csatorna az NCIS 11. évadját, amely ezentúl a megszokott időpontnál egy órával később, 22 óra 45 perckor hozza izgalomba rajongóit. A Whiskey, tangó, foxtrott című szezonnyitó epizódban Gibbs és csapata veszélybe kerülnek, miután a haditengerészetért felelős miniszter bombatámadás áldozata lesz. Senki sem találja eközben Zivát Izraelben, Tony és McGee pedig visszakapja a jelvényét.

Február 27-étől tér vissza a TV2 képernyőjére a Sherlock és Watson. A vadonatúj második évad csütörtökönként 22 óra 45 perckor kerül majd adásba. A kilencedik lépés című nyitórészben Hopkins felügyelő Sherlock segítségét kéri egy ügy megoldásában, amelyben egy régi jó barátja is érintett. Mindeközben Watson szembesül a ténnyel, hogy főnökének van egy bátyja.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek