Starity

Tiltott szerelem?

2010. augusztus 28. 08:08   |   Szerző: Riley13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Veszélyes érzelmek, vagy csak rosszízű pletyka? Selena Gomez és mostohaapja, Brian egyre többször látható kettesben, elég félreérthető helyzetben. Csak nem járnak titokban?

hirdetés
Tiltott szerelem?

Elhagyatott sikátor a Puertó Ricó-i San Juanban: egy sötét hajú tinilány és idősebb férfi kísérője bizalmasan beszélget. Nyaralnak, fotózzák egymást. A lány a férfi vállára hajtja a fejét, vidáman nézi a digitális fényképezőgép kijelzőjét, rajta a közös képekkel. Nevetnek, ragyog a szemük. A hangulat láthatólag bizalmas és bennsőséges. Minden olyan mintha szerelmespár lennének.

Csak hogy a jóképű izmos pasi 2006-ban vette feleségül Selena anyukáját. Az utóbbi időkben viszon egyre többször tűnik fel Brian Selena kísérőjeként. Még az afrikai Ghánába is elkísérte az UNICEF-nagyköveteként jeleskedő Selenát – Mandy nélkül.

Lehet hogy Selena a tűzzel játszik? Tényleg belement ebbe a tiltott szerelembe?

„Nem – hangzik a válasza. – Nagyon boldog vagyok, hogy anyám ennyire jó fej pasit talált magának. Brian olyan, mintha az apám lenne és a legjobb barátom egy személyben. Szuperjól megértjük egymást!”

Nos, remélhetőleg ez csak egy rosszindulatú pletyka.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek