Starity

Tarja az új album mellé versenyt is hirdetett

2014. február 23. 15:03   |   Szerző: kicsikoki

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Különleges lemezzel érkezik a finn énekesnő, amihez egy versenyt is hirdetett.

hirdetés
Tarja az új album mellé versenyt is hirdetett

Tavasszal egy különleges albummal jelentkezik a metal koronázatlan királynője, amin a tavaly augusztusban megjelent Colours In The Dark sikerdalok mellett, különböző verzióban elkészített számokat hallhatunk majd.

A korong a Left In The Dark nevet viseli majd, és egy verseny is kapcsolódik hozzá. A rajongóknak a megadott képek segítségével egy saját borítót kell készíteniük, aminek témája nem meglepő módon a sötétség.

A megadott e-mail címre beérkezett műveket Tarja maga fogja megnézni, és a legjobbnak bizonyuló munka elkészítője egy egész napot nyer kedvencével és bandájával, valamint egy képekkel és személyes üzenetekkel járó dokumentumfilmet is kap egy teljes turnénapról.

Egyelőre ezeken kívül pontos részleteket nem osztott meg az énekesnő, mindössze annyit, hogy március 6-áig tart majd a verseny, de bővebb információkat a hivatalos oldalon lehet találni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek