Starity

Chimène új albumot tervez 2014-re

2014. február 23. 17:05   |   Szerző: Melle Ketrin

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miután turnéja több állomását le kellett mondania, mert problémák adódtak a hangszálaival, Chimène Badi stúdióba vonult, hogy felvegye hatodik albumát, melyet 2014 őszén tervez kiadatni.

hirdetés
Chimène új albumot tervez 2014-re

Alizée-hez hasonlóan Chimène Badi is a visszatérést tervezi 2014-ben egy hatodik albummal. Chimène ötödik albuma két évvel ezelőtt jelent meg Gospel & Soul címmel, azonban az énekesnő nem volt kész arra, hogy a színpadra is visszatérjen: 2013 júliusában törölnie kellett turnéja hátralévő részét egészségügyi problémák miatt, melyek a hangszálait érintették.

Mindezt mgelőzően szerepet vállalt a Danse avec les stars 3-ban és a The Voice 2-ben is, elterjedt a hír, hogy az énekesnő hamarosan új albummal tér vissza. 2013 áprilisában az MFM rádió felfedte, hogy Chimène egy teljesen új, eredeti dalokat tartalmazó CD-vel tér vissza.

„Egy olyan albumot szeretnék készíteni, amely teljes mértékben olyan, mint én, amelyben megtalálom a saját hangomat és a művészi énemet” – nyilatkozta Chimène.

A tervekkel ellentétben – miszerint tavaly télen jelent volna meg a hatodik korong – a francia énekesnő új nagylemeze legkorábban csak 2014 októberében vagy novemberében kerülhet a boltok polcaira. Az album az előzőhöz hasonlóan a Universal Music kiadó gondozásában fog megjelenni.

hirdetés

A rajongók azonban megnyugodthatnak, hiszen Chimène hangja teljesen rendbe jött, s ezt bizonyítja az idei Enfoirés-n való résztvétele is. Emellett közreműködött egy jótékonysági célokra kiadott albumon, a Chanter pour cellesen, egészen pontosan az azon található Respect dalon. A fent említett albumon más francia előadók is szerepelnek még, mint például Tal Benyerzi, Jenifer Bartoli vagy Joyce Jonathan.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek