Starity

Alizée ismét megköszönte rajongói hűségét

2014. február 24. 14:02   |   Szerző: Melle Ketrin

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Véget ért a Danse avec les stars turné kiadása, Alizée pedig egy montázst posztolva Instagram- és Facebook-oldalára, ismét megköszönte rajongói támogatását.

hirdetés
Alizée ismét megköszönte rajongói hűségét

A francia énekesnő 2013 szeptemberében szerepet vállalt a Danse avec les stars negyedik évadában, melyet novemberben partnerével, Grégoire Lyonnet-vel meg is nyert. A műsor turnékiadásán is részt vett, azonban ennek érdekében le kellett mondania a 2014-es Enfoirés koncertsorozaton való jelenlétéről. A fellépések során rengeteg francia nagyvárost érintettek (Strasbourg, Lyon, Amnéville, Párizs...), valamint még Brüsszelben is volt egy fellépésük. A turné február 23-án, Rouenban ért véget, és az este során a kis korzikai így üzent rajongóinak:

„És íme, itt van… a turné vége. Ma véget ér egy gyönyörű történet, mely 2013. szeptember 9-én kezdődött számomra. A DALS-béli kaland megmagyarázhatatlan, át kell élni, hogy megértsük… Találkoztam egy kivételes emberrel, egy családdal, csodálatos emberekkel, akiket sosem fogok elfelejteni és akiket nagyon szeretek (szeretlek titeket, lányok & fiúk!). Nem tudom elégszer megköszönni a nyilvánosság támogatását és a #teamalizée-nek, akik miatt a kezdetektől fogva úgy érzem magam, mintha egy álomban élnék… Életem egy fejezetének most vége, de ezzel együtt egy új is kezdődik. KÖSZÖNÖM!”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek