Starity

Lady Gagának is lesz viaszszobra

2010. augusztus 28. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az amerikai extravagáns énekesnő az első sztár, akinek viaszszobrait egyszerre állítják ki a világ mind a tíz Madame Tussaud múzeumában.

hirdetés
Lady Gagának is lesz viaszszobra

Az amerikai extravagáns énekesnő az első sztár, akinek viaszszobrait egyszerre állítják ki a világ mind a tíz Madame Tussaud múzeumában – írja a Daily Star. A szobrok viszont nem egyformák, és elég sokba is kerülnek Tussauds-éknak: legkevesebb egymillió fontot (ami körülbelül 1, 5 millió dollárnak felel meg) érnek az élethű némaszobrok, és a brit lap szerint jövőre kerülnek a publikum elé. Az intézmény egyik képviselője elmondta, hogy kétség kívül ez az egyik legambiciózusabb projektje a múzeumnak.

Világszerte a Londonban, New Yorkban, Amsterdamban, Bangkokban, Berlinben, Los Angelesben, Hongkongban, Las Vegasban, Shanghaiban és a Washingtonban lévő Madame Tussauds Múzeumokban lehet majd együtt fényképezkedni a dívával.

A 24 éves Lady Gaga már két Grammy-díjat énekelt össze, a zenei újhullám egyik legeredetibb és legérdekesebb énekesnőjének tartják, és hatalmas kereskedelmi sikere van, vele szinte minden eladható. Az olasz származású hölgy olyan listavezető daloknak köszönheti népszerűségét, mint a Bad Romance és a Poker Face, különc megjelenésével sokkolja a nézőket, de vannak olyan figyelemfelkeltő – nem éppen művészi jellegű – megnyilvánulásai is, mint a 2009-es American Music Awards gálán, amikor felgyújtotta a zongorát, amelyen énekelt.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek