Starity

Miranda Kerr duettet énekel

2014. február 24. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az ausztrál származású, sikeres fotómodell tegnap jelentette be, hogy duettet készített az énekes Bobby Foxszal.

hirdetés
Miranda Kerr duettet énekel

„Általában a zuhany alatt énekelek, de @thedancingfox felajánlotta, hogy készíthetnénk egy duettet együtt” – csiripelte a szépség.

Később az ausztrál, színházi darabokból ismert énekes, Bobby is posztolt ezzel kapcsolatban, mégpedig az Instagram-oldalán: „Megegyeztünk Miranda Kerr-rel, hogy készítünk egy dalt közösen az új albumomra… Márciusban jön majd ki.”

A 30 éves modell-anyuka egyébként nem szemezget az énekesi pályával, egyszerűen csak szereti a zenét, és szerinte jó móka lenne felvenni egy dalt. Bobby Új-Zélandra utazott, ahol Miranda egy fotózáson vett részt, és a páros egy éjszaka alatt összehozta a dalt.

„Nagyszerű volt Mirandával dolgozni – tolmácsolta Bobby szavait egy forrás. – Nem vette komolyan a dolgot, csak belebújt egy karakterbe, és már készen is volt a felvétel.”

Egyébként nem ez az első eset, hogy Miranda Kerr megcsillogtatja énektudását. 2012-ben szerepelt egy reklámfilmben, ahol pincérnőnek öltözve dalolt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek