Starity

Britney a valóságban is menyasszony lesz?

2010. augusztus 28. 12:12   |   Szerző: Lucy-chan

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Britney nemrégiben az amerikai Pop magazinnak pózolt mint menyasszony, azonban úgy tűnik, hamarosan a való életben is felölti a fehér ruhát, és harmadszorra is oltár elé áll jelenlegi kedvesével, Jason Trawickkal.

hirdetés
Britney a valóságban is menyasszony lesz?

Lehet, hogy nem volt véletlen a fotózás: azt rebesgetik, az esküvő év végére várható, melyre az Britney Spears már nagyon készül, és egy közös gyermeket is szeretne jövendőbeli férjével.

„Britney szárnyal a boldogságtól, már írja a vendéglistát – állította a People magazinnak egy bennfentes. – Most nem akar nagy vendégsereget, szűk családi körben szeretne egybekelni Jasonnel.”

Britney először 6 évvel ezelőtt ment férjhez, egy átmulatott éjszaka után Jason Alexanderhez, de a frigyet 55 óra múlva érvénytelenítették.

Ez után még az év végén hozzáment akkori táncosához, Kevin Federlinehoz, akitől később botrányos körülmények között vált el. Ezek után következtek a hullámvölgyek, a drog- és alkoholproblémák,  valamint a jól ismert fejleborotválás. Majd feltűnt a színen Jason, és úgy tűnik, Britney megtalálta a boldogságot.

Reméljük, hogy a hír igaz, és Britney végre igazán boldog lehet valaki mellett. Megérdemel egy jó férjet.
 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek