Starity

Máris befejezné a Bangerz turnét Miley?

2014. február 28. 10:10   |   Szerző: Kyrus99

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 21 éves énekesnő alig egy hónapja kezdte el eddigi legnagyszabásúbb turnéját, ám úgy látszik, hamar rá is unt, ugyanis a Twitteren csiripelte, hogy nagyon kimerült és mihamarabb véget vetne a koncertsorozatnak.

hirdetés
Máris befejezné a Bangerz turnét Miley?

A Bangerz névre keresztelt lemezdebütáló koncertsorozat Miley eddigi legnagyobb turnéja, amely megannyi látványos effektet tartalmaz, valamit a fellépőruhái is hónapokig készültek. Miley még igencsak az elején tart a nagyszabású koncerteknek, de máris kimerültségre panaszkodik.

A napokban rajongóinak sopánkodott Cyrus kisasszony: „Szerintem az emberek nem tudják felmérni, hogy én mennyi energiát fektettem a show-ba, és hogy a negatív kritikáik mennyire letörnek” – olvashattuk Miley tweetjét.

Majd nem sokkal később újabb önsajnálatot posztolt, és egy képet is megosztott megzúzódott térdéről.

A Bangerz az év egyik legbotrányosabb, de legnagyobbat bukó turnéja is lehet, hiszen múlt héten a Live Nation szervezőcég visszavonta a berendelt koncerteket szülői panaszok hatására. A cég nem szeretné, hogy a fiatal résztvevőkre provokatív viselkedése rossz hatással legyen – a több tucat botrányos megnyilvánulása mellett az énekesnő például egy Bill Clinton-hasonmással imitált orális szexet.

A turné május hatodikán az Egyesült Királyságban folytatódik, és június 13-án Barcelonában ér véget.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek