Starity

Liam Payne kiakadt

2014. február 28. 11:11   |   Szerző: TheDanush

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A One Direction énekesét kissé feldühítették azok a negatív kritikák, miszerint nem is veszik komolyan a zenélést.

hirdetés
Liam Payne kiakadt

Ahogy napról napra nő a One Direction hírneve, a rajongók létszáma is szorgalmasan gyarapodik, de ezzel egyhuzamban az utálkozók és rosszmájúak is gyűlnek, akik interneten hangot is adnak a véleményüknek, miszerint a One Direction-fiúk nem dolgoznak keményen, minden csak az ölükbe hullott – ez volt az a pont, amikor Liam már nem tudta magában tartani mondandóját.

„Az emberek szerint nem dolgozunk keményen, csak játszadozunk és ehhez hasonlók. Csak szeretnék jó zenét csinálni – és a következő albumunk... őszintén, mindazok, akik úgy gondolják, a One Direction ilyen és olyan... vegyétek meg, hallgassátok meg, és majd meglátjuk, hogyan is éreztek...” – árulta el Payne a Capital FM riporterének.

Az biztos, hogy a rajongóknak sem kell sokáig várniuk, hiszen már régóta dolgoznak a vadiúj albumukon, sőt, a napokban Harry azt is bejelentette, hogy már az együttes második parfümje is hamarosan boltokba kerül. Ez mind szép és jó, csak a srácok nehogy elfelejtsék, hogy nem a mennyiség, hanem a minőség a fontos.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek