Starity

Legfurcsább dolgok, amiket valaha színpadra dobtak

2014. február 28. 13:01   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Huffington Post összeállított egy listát a legfurább színpadra dobott dolgokról! Nézzük, mivel örvendeztették meg Kanye Westet, Justin Biebert, a Green Dayt, Harry Sytlest vagy éppen Adam Lambertöt.

hirdetés
Legfurcsább dolgok, amiket valaha színpadra dobtak

Kanye West: egy pénzérme

Ki gondolja azt, hogy Kanye Westnek szüksége van egy centre? Most komolyan! Kanye reakciója azonban még így is gáz volt, hiszen az érme nem is találta el, a rapper mégis félbeszakította a show-t és kikérte magának a történteket.

„Valami nyomorék hozzám vágott egy kib*szott centet, miközben előadtam! Ne dobáljatok fel semmilyen szarságot, miközben koncertet adok, komolyan! Elb*szott egy helyzet. Tökéletes műsort adok.”

Green Day: sár

A sárdobálás 1994-ben történt, Woodstockban. A Green Day frontembere jól kezelte a helyzetet: kitárta karjait és fogadta a „csapásokat”, majd jó maga is megmarkolt egy jó adag trutyit és visszatámadta a közönségét.

Justin Bieber: tojások

Jutin Bieber nem tartozik a legnépszerűbb sztárok közé, tény, de azért mégis furcsa, hogy valaki csak azért veszi meg a jegyet és megy a srác koncertjére, hogy megdobálja őt! JB nem vette magára a történteket – mintha mi sem történt volna, folytatta a show-t, majd feltakarították két szám között a színpadot.

Lupe Fiasco: paradicsom

Lassan már kész ebédet főzhetünk a feldobált alapanyagokból, hiszen a rapper egy paradicsomot kapott „ajándékba”. Lupe folytatta a show-t, majd a végén visszadobta a zöldséget és „kövér, fehér r*bancnak” nevezte a dobálót. Nem szép!

Harry Styles: tampon

A One Direction első turnéja alatt rengeteg furcsa dolgot kaptak a fiúk (szobakulcsot, szerelmes leveleket, telefont, plüssállatokat), azonban a legdurvább talán mégis a Harry Styles arcába zúduló tamponcsomag volt! Az énekes meglepődve nézett körbe, majd folytatta a koncertet.

Tom Jones: fehérnemű

Tom Jones a 2011-es nashville-i fellépése alatt kapott egy használt fehérneműt váratlanul a képébe – legalábbis majdnem. Az énekes egyszerűen nem vett tudomást a történtekről, és rezzenéstelen arccal énekelt tovább. Elegáns!

Adam Lambert: szexjáték

Lambert sem panaszkodhat: elszántabb rajongóitól kapott már (használt) melltartót, (új) alsónadrágot, telefonszámokat, furcsa plüssállatokat, de mégis.... Ki volt az a biztonsági őr, aki szerint teljesen rendben van az, ha valaki egy műpénisszel állít be egy koncertre?

A szexjátékszer Adam lábához csapódott 2009-ben, miközben a Whole Lotta Love-ot énekelte Ontarióban. Lambert egy pillanatra sem állt meg az előadása közben, majd tökéletesen visszarúgta a feldobott tárgyat a tömegbe, oda, ahonnan az érkezett, majd egy későbbi interjúban elmondta, mennyire sokkolta az eset: „Lenéztem, és gondoltam, »Uramjézus! Az egy pénisz!«, szóval egyszerűen csak visszaküldtem a feladónak.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek