Starity

Újra együtt a két telenovellasztár

2010. április 17. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Újból egymásra talált a két színész. Gaby Espino és Jencarlos Canela immáron második közös telenovelláját forgatja.

hirdetés
Újra együtt a két telenovellasztár

A nagy sikerű 2009-es telenovella hazánkba érkezéséről korábban már írtam nektek. A megjelenés után mindenki arról beszélt, hogy a két főszereplő, Jencarlos és Gaby Espino a való életben is egy párt alkot. A hírek alaptalannak bizonyultak, ők ketten csupán nagyon jó barátok. Ám előző munkájuk a Más Sabe El Diablóban olyannyira jól sikerült, hogy az amerikai székhelyű tévétársaság újabb telenovellát indít a két színész főszereplésével. A sorozat a Las Cuatro Mujeres de Juan címet kapta. A főszereplők közt van még Jorge Luis Pila és Vanessa Pose, akiket szintén együtt láthatunk a Donde esta Elisa? (Hol van Elisa?) című sorozatban, de előbbi az MSED-ben is szerepet kapott.

Sokak szerint rossz döntés volt, Canelát és Espinót ilyen hamar újra összerakni, hisz van aki még fel sem dolgozta az MSED-t. De olyan is akad aki örül a hírnek, hisz mi tagadás ők ketten valóban hitelesen játszották a szerelmeseket.

Ám sokan azért támadják már jó előre a produkciót, mert túlságosan elrugaszkodik a megszokott telenovella vonaltól... De aki szerette a már említett Más Sabe El Diablót, az biztosan ezt is szeretni fogja!

Íme a trailer:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek