Starity

Hazánkba is érkezik a Vámpírnaplók 3. évada!

2014. március 01. 22:10   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Végre a magyar nézők is továbbkövethetik Mystic Falls városának történéseit, ugyanis április 22-től vetíteni kezdi a Cool TV a Vámpírnaplók harmadik évadát.

hirdetés
Hazánkba is érkezik a Vámpírnaplók 3. évada!
Fotó: The CW

A The CW-n 2011 szeptemberében kezdték vetíteni a nagysikerű misztikus sorozat harmadik szezonját, Magyarországon azonban eddig még csak az első két évad lett leszinkronizálva és leadva számtalan alkalommal, például az RTL Klub, a Cool, a Prizma és a Sorozat+ műsorán.

Most viszont elérkezett a pillanat, amire a hazai rajongók már évek óta várnak, ugyanis kiderült, hogy – bár 3 éves késéssel – az RTL társaság nemrég hozzálátott a harmadik évad szinkronizálásához és április 22-től már műsorra is tűzi az epizódokat a Cool TV.

Az évad Elena 18. születésnapjával indul, Klaus és Stefan pedig újonnan felélesztett barátságukat élvezik, miközben Damon, Elena és Alaric azon fáradoznak, hogy megtalálják az ismét gyilkológéppé vált Stefant. Eközben Jeremy új képességével küzd, amit azáltal kapott, hogy Bonnie visszahozta őt a halálból, de Tylerrel is nagyot fordul a világ, amikor hibriddé válik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek