Starity

A legsikeresebb videoklipek: Paty Cantú

2014. március 03. 10:10   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cikksorozatunk legújabb részében a mexikói dalszerző-énekesnő, Paty Cantú legnépszerűbb videoklipjeit vesszük sorra.

hirdetés
A legsikeresebb videoklipek: Paty Cantú

Suerte

Több mint 15 millió nézőjével a Suerte című sláger és a hozzá tartozó videoklip áll az élen. A kisfilm talán pont az egyszerűségével hódít, hisz nem igazán tartalmaz történetet, egyszerűen csak egy lányt látunk benne, aki Paty dalára tátog, de persze maga az énekesnő is szerepel benne, aki ugyanúgy megjelenik a színpadon. A sztori szerint ugyanis egy lány megnézi az énekesnőt, utána pedig felmegy a színpadra és eljátssza, hogy ő a sztár.

Afortunadamente No Eres Tu

A második helyen álló nem éppen egyszerűen kiejthető címmel rendelkező Afortunadamente No Eres Tu videójában Paty merész ruhákban látható. A szexi kisfilm több mint 13 millió nézőt vonzott a YouTube-ra, a dal érdekessége pedig, hogy többször is hallható a ninas Mal – Vad angyalok című sikersorozatban.

Corazón Bipolar

A Paty harmadik albumának címadó dalához készült videoklipben egy házibuliba csöppenünk, amelyben rengeteg ember és lufi látható. A Corazón Bipolar című fülbemászó nótához forgatott zenei videó több mint 9 millió nézőt tudhat magáénak, így ez áll a harmadik helyen.

Goma De Mascar

A negyedik helyen lévő Goma De Mascar is több mint 9 millió nézőt vonzott az internetre. A zenei videóban az énekesnő elegáns ruhákban próbálja felhívni egy férfi figyelmét, miközben úgy tűnik, hogy menekül is előle. Később azonban egymásra találnak, így minden jól alakul a videó végére.

Clavo Que Saca Otro Clavo

Paty talán eddigi legszebb videója került az ötödik helyre. A közel 7 millió nézőt magáénak tudó zenei videóban az énekesnőt többféle ruhában és sminkben láthatjuk, miközben a fények játéka elevenedik meg előttünk, kifejezve így a dal mondanivalóját.


Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek