Starity

Klippremier: Little Mix - Word Up!

2014. március 03. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Little Mix is bemutatta Sport Reliefes munkáját, ami nem más, mint a Word Up! című dalhoz elkészített kisfilm.

hirdetés
Klippremier: Little Mix - Word Up!

A Little Mix négy csodás hangú énekesnője, Jade, Perrie, Jesy és Leigh-Anne 2014. január 25-én mutatta be a Sport Relief felkérésére készült feldolgozásukat, a Word Up!-ot, amihez 2014. március 2-án meg is érkezett a videó, ami igencsak kettős érzéseket váltott ki a rajongókból.

A lányok korábban ellátogattak Afrikába, valamint több iskolában is jártak a sportolás és egészséges életmódot támogatva, jelengleg pedig Demi Lovatóval turnéznak, de elfoglaltságaik mellett időt szorítottak a kisfilm elkészítésére is.

Sokak szerint ez az egész a One Direction One Way Or Anotherjének koppintása, de szerencsére a rajongók többsége értette, hogy ez mind a jótékonyság miatt van és nem áll szándékukban utánozni az ügyeletes szívtiprókat.

A lányok az egész videóban sportolnak, és másoknak is erre hívják fel a figyelmét, mellettük pedig olyan sztárok is láthatóak a klipben, mint Mel C vagy Nick Grimshaw.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek