Starity

Simon Cowell lehet Justin Bieber szomszédja

2014. március 04. 11:11   |   Szerző: idone

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy látszik, új lakó költözik Justin Bieber mellé. Simon Cowell és barátnője egy házat terveznek megvásárolni, ami éppen a botrányhős szomszédságában található.

hirdetés
Simon Cowell lehet Justin Bieber szomszédja

Ha Simon és barátnője úgy döntenek, hogy megveszik azt a hat hálószobás házat, ami The Oaks nevű közösségben található Calabasasban, akkor Justin Bieber újabb szomszédot köszönthet, hiszen a ház a tinisztár közvetlen szomszédságában található.

Az X Factor atyja már egyeztetett egy ingatlanügynökkel, aki a ház eladásával foglalkozik. A lakás összesen hat hálószobával rendelkezik, és 5,4 millió fontba kerül (2 milliárd forint).

Egy helyi lakos elmondása szerint Simonnak tisztában kell lennie azzal, ha megveszi a házat, nem tud majd Justintól pihenni. „Hogyha úgy dönt, hogy ideköltözik, akkor tudnia kell, hogy amikor a kölyök itthon van, egész éjjel megy a vad partizás, megállás nélkül.”

A Daily Star szerint barátnője, Lauren Silverman, aki nemrég hozta világra kisfiukat, Ericet, nem bánná, ha egy kicsit csendesebb környékre költöznének.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek