Starity

Kilencedikén indul Lindsay Lohan dokumentumsorozata

2014. március 04. 14:02   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hamarosan adásba kerül Amerikában Lindsay Lohan dokumentumsorozata, amely karrierjének újraépítését és józanságát helyezi előtérbe.

hirdetés
Kilencedikén indul Lindsay Lohan dokumentumsorozata
Fotó: George Burns/Harpo Productions

Rengeteg utat tett meg Lindsay Lohan azért, hogy józan maradhasson, sok évnyi küzdelem után azonban úgy tűnik, a sztár tényleg rendezni szeretné az életét. Oprah Winfrey egy nyolc epizódból álló dokumentumsorozatot forgatott vele, amelyet a televíziózás nagyasszonya saját csatornáján fog bemutatni.

A Lindsay című sorozat a Senki sem tökéletes mottóval március 9-én kerül először adásba, és minden héten vasárnaponként 22 órakor kerül képernyőre.

Az első négy epizód tartalmát nyilvánosságra is hozta a csatorna: a színésznő, miután kijön a rehabról, New Yorkba költözik, hogy mindent elölről kezdhessen, majd miután apjával túlesik egy nehéz beszélgetésen, szembesülnie kell azzal, hogy anyja börtönbe került. A harmadik részben Lindsay megkapja új otthonának kulcsait, ám nem biztos abban, hogy folytatnia kellene a forgatást, ezért Oprah alaposan elbeszélget vele. A negyedik részben közmunkába kezd: egy gyermekközpontban kell dolgoznia. A józanság elleni küzdelemben azonban magára marad, ugyanis a pártfogója távol kerül tőle. Közben esélyt kap arra, hogy ismét színésznőként bizonyíthasson.


Fotó: George Burns/Harpo Productions

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek