Starity

Katy Perry ismét szingli

2014. március 05. 10:10   |   Szerző: idone

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Katy Perry és a gitáros John Mayer ismét szakítottak. Állítólag azért dobta a Dark Horse énekesnője Mayert, mert megszegte a neki tett ígéreteit.

hirdetés
Katy Perry ismét szingli

Már 2012 óta tart Katy Perry és John Mayer se veled, se nélküled kapcsolata, a pár azóta már párszor szakított egymással, majd újból kibékültek. A múlt hónapban Katy úgy döntött, ennek a kapcsolatnak itt a vége, nincs tovább.

Egy informátor szerint a Dark Horse énekesnője azért dobta Mayert, mert az megszegte a neki tett ígéreteket, amikkel sikerült visszaszereznie Katyt: „Mikor legutóbb szakítottak, John sok ígéretet tett neki, amivel meggyőzte Katyt, hogy fogadja őt vissza. Megígérte neki, hogy számára ő az első, de egyes emberek nem változnak, és John a saját, régi csapdáiba esett.”

„Volt, amikor kikapcsolta a telefonját, és olyankor vagy egész nap nem lehetett róla hallani, vagy egész éjszaka távol volt” – mesélte az informátor a HollywoodLife-nak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek