Starity

Mike Sorrentino szoláriumot nyitott

2014. március 05. 15:03   |   Szerző: LadyAly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Jersey Shore örökké civakodó rossz fiúja ezúttal nem egy balhé miatt került elő, hanem családi vállalkozásba kezdett egy barnítószalon formájában. Talán a kondi és a mosoda lesz a következő?

hirdetés
Mike Sorrentino szoláriumot nyitott

Az MTV-n népszerűvé vált, 6 évadot megélt valóságshow-ból megismert kockahasú Mike Sorrentino a műsor befejeztével sem tétlenkedik: a hétvégén megnyitotta Boca Tanning Club névre keresztelt szoláriumát New Jerseyben, melyet családjával közösen fog üzemeltetni.

A klub Middletownban található, körülbelül egy órányi útra a tévéműsorban oly' népszerűvé vált Seaside Heightstól és négy különböző szolgáltatást ajánl az érdeklődőknek.

A nagy esemény megünneplésére természetesen a rajongók is hivatalosak voltak március elsején, ahova Mike egy hófehér Lamborginivel gördült be.

„Köszönöm mindenkinek, aki eljött a megnyitóra. Csodálatos volt találkozni a rajongókkal, és a leendő ügyfelekkel, akik kíváncsiak voltak a szalonra, és rengetek kilométert megtettek, hogy találkozhassanak a családommal – írta az Instagramon.

A Boca Tanning Club lesz a helyszíne a Helyzet legújabb valóságshow-jának, ahol ő és családja lesznek a középpontban. A forgatások már elkezdődtek, ám bővebb információt még nem tudtunk meg a műsorral kapcsolatban.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek