Starity

Miley Cyrustól kér tanácsot Nicole Scherzinger

2014. március 05. 18:06   |   Szerző: idone

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nicole Sherzinger elmondta, hogy mikor nem tudja, mit vegyen fel, Miley-tól kér tanácsot, aki örömmel segít az ex-cicababának.

hirdetés
Miley Cyrustól kér tanácsot Nicole Scherzinger

Néha még a tökéletes ízlésű emberek is segítségre szorulnak, ami a divatot illeti. Hiába ismert Nicole a remek stílusérzékéről, van olyan, amikor ő sem tud dönteni, és ilyenkor a botrányhősnőt, Miley Cyrust hívja segítségül.

Bár mostanság mindenki kritizálja a már turnéjába is belefáradt fiatal lányt, ez nem tántorítja el Nicole-t, hogy felhívja őt szükség esetén. 2012-ben, amikor Nicole megjelent a Stand Up 2 Cancer karitatív gálán, szüksége volt egy speciális ruhadarabra, és Miley kéznél volt, hogy segítsen neki.

„Akkoriban pácban voltam azon az eseményen, mivel egy speciális pólót kellett viselnem, ami nekem nem volt, de Miley odajött és odaadta az övét. Mikor legközelebb találkoztam vele, megkérdezte, hogy emlékszem-e amikor ő és az édesanyja segítettek felöltözni, én pedig azt mondtam, hogy soha nem fogom elfelejteni.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek